skip to Main Content

Is kickboksen iets voor jou?

Ben je niet bang aangelegd, kun je tegen een stootje en kun je die ook uitdelen? Dan is kickboksen écht iets voor jou!

Kickboksen is een zeer populaire sport in Nederland, waarbij in een gevecht tussen 2 mensen het gebruik van armen, benen en knieën is toegestaan. Er zijn regels aan verbonden, opdat een veilig en eerlijk gevecht altijd gegarandeerd is!

kickboxen

Hoe ziet een les er uit?

Sportcentrum Balili heeft daarin een eigen stijl ontwikkeld, de Balili-stijl. Deze stijl kenmerkt zich in goed getrainde technieken, verantwoord sporten en een harde work-out! Sportcentrum Balili beschikt over een professionele ring en voldoende trainingsmogelijkheden om je skills optimaal te verbeteren. Bij de beginners trainingen draait het om het verbeteren van techniek, conditie en kracht. Zodra je niveau hoog genoeg is, word je uitgenodigd om mee te trainen met de gevorderden, waarbij sparren ook een onderdeel is van de trainingen. In overleg met de verschillende senseis is het mogelijk om wedstrijden te vechten voor Sportcentrum Balili.

Ervaar een unieke vechtsport

Als u wel tegen een stootje kunt en er graag eentje uitdeelt, dan is kickboksen echt wat voor u. De sport is erg populair in Nederland en valt vaak meteen in goede aarde bij beginners. In een wedstrijd gebruiken twee mensen hun armen, benen en knieën om te vechten. Er zijn wel veel regels verbonden aan de sport zodat het veilig en eerlijk blijft. Kickboksen in Groningen is niet alleen een verantwoorde sport, maar ook een goede work out voor amateurs! Wanneer u net begint, focussen we vooral op uw kracht, conditie en techniek. Wanneer u verder gevorderd bent zullen we ook gaan sparren en na overleg met de senseis in Groningen kunt u zelfs uitkomen voor ons sportcentrum in officiële wedstrijden!

Ontdek ons aanbod voor kinderen en dames

Ook kinderen kunnen kickboksen in Groningen. Voor de jeugd bieden wij iedere woensdag en zaterdag lessen aan in deze uitdagende sport. Tussen de 8 en 15 jaar? Kom dan eens langs voor een gratis proefles en ontdek hoe leuk het kan zijn om op een veilige manier kennis te maken met de technieken en trainingen. Voor de dames die niet direct aan een gemixt gevecht willen beginnen hebben wij ook lady kick. Hierbij richtten we ons helemaal op uw techniek zodat u niet bang hoeft te zijn voor een zeer competitieve omgeving. Ook op die manier kan kickboksen erg leuk zijn. Kom het maar eens uitproberen!

Meer weten?

Wilt u meer weten over kickboksen in Groningen? Op onze website kunt u meer informatie vinden over ons gehele aanbod. U kunt natuurlijk ook eens langskomen in Groningen voor een kopje koffie en een kennismakingsgesprek. Wilt u direct meedoen aan een proefles kickboksen? Neem dan even contact op met ons klantvriendelijke personeel. Zij helpen u graag verder.

Gratis proefles

Kom bij ons langs voor een gratis proefles!