Boksen

Boksen voor ieder niveau

Vechtsporten

Boksen bij Sportcentrum Balili

Heeft u interesse in een groepsles boksen? Kom een keer meedoen bij Sportcentrum Balili. Deze eeuwenoude vechtsport is voor iedereen geschikt. De eerste tekenen van het bestaan van het boksen dateren van rond het jaar 3000 voor Christus. De bokssport gaat dus al een tijdje mee. Deze sport is een goede vechtsport en workout waarbij u goede technieken leert toe te passen. Ook inzicht, de coördinatie van voeten, ogen, handen en conditie zijn aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt. De trainer zorgt er voor dat iedereen mee kan doen, dus ook als u geen ervaring heeft, kunt u meedoen met boksen.

Waarom boksen bij Sportcentrum Balili?

Tijdens boksen leert u de juiste technieken toe te passen. Het is een effectieve sport waarbij u verschillende spieren in uw lichaam versterkt. Zo zult u na een aantal keren merken dat uw spieren zich ontwikkelen. Spieren die u veel gebruikt tijdens de lessen zijn de abs, biceps, triceps en rug en schouders. Dus wilt u zowel uw spieren versterken als u conditie verbeteren? Dan is boksen zeker een geschikte groepsles voor u.

Bokssport is voor iedereen toegankelijk, voor jong en oud, man en vrouw en voor beginner of gevorderd. De les is daarnaast zeer gevarieerd, waarbij u diverse stoottechnieken leert op de bokszak, maar ook bokstechnieken die u oefent met een partner. De training bestaat onder andere uit touwtje springen, techniek, sparren en buikspieroefeningen. De opbouw van de lessen verschilt en sparren is altijd onder begeleiding.

Download onze app en
start met trainen

Boek een dagpas

Bij Sportcentrum Balili vinden wij het belangrijk dat mensen hun doelen behalen en plezier hebben in het sporten.

Copyrights © Sportcentrum Balili 2023

Translate »