Vechtsporten

Vechtsporten voor beginners en gevorderden

Sportaanbod

Diverse vechtsporten bij Sportcentrum Balili

Wilt u starten met vechtsporten? Bij Sportcentrum Balili bent u aan het juiste adres voor Kickboksen, Lady kick, Jeugdkickboksen, Boksen, MMA en Bokszaktraining.

Boksen

Heeft u interesse in een groepsles boksen? Kom een keer meedoen bij Sportcentrum Balili. Deze eeuwenoude vechtsport is voor iedereen geschikt. De eerste tekenen van het bestaan van het boksen dateren van rond het jaar 3000 voor Christus. De bokssport gaat dus al een tijdje mee. Deze sport is een goede vechtsport en workout waarbij u goede technieken leert toe te passen. Ook inzicht, de coördinatie van voeten, ogen, handen en conditie zijn aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt. De trainer zorgt er voor dat iedereen mee kan doen, dus ook als u geen ervaring heeft, kunt u meedoen met boksen. Meer informatie

Bokszaktraining

Vergroot je kracht, versterk je conditie en verhoog je uithoudingsvermogen.

  1. Vergroot je kracht: door de intensieve stotencombinaties op de bokszak optimaliseer je de spierkracht in je armen, schouders en buikspieren. Ook de spieren in je rug en benen komen uitgebreid aan bod in deze pittige training.
  2. Versterk je conditie: door de explosieve bokstechnieken maximaliseer je jouw longinhoud, waardoor je lichaam meer zuurstof kan opnemen. Je krijgt letterlijk meer lucht.
  3. Verhoog je uithoudingsvermogen: tijdens deze training van een uur word je fitter en is je lichaam in staat om langdurige en steeds zwaardere belasting te verdragen.

Kickboksen

Ben je niet bang aangelegd, kun je tegen een stootje en kun je die ook uitdelen? Dan is kickboksen écht iets voor jou!

Kickboksen is een zeer populaire sport in Nederland, waarbij in een gevecht tussen 2 mensen het gebruik van armen, benen en knieën is toegestaan. Er zijn regels aan verbonden, opdat een veilig en eerlijk gevecht altijd gegarandeerd is! Meer informatie

Jeugdkickboksen

De lessen worden gegeven op woensdag van 16.00-17.00 uur (beginners) en van 17.00-18.00 uur (gevorderden) en op zaterdag van 10.00-11.00 uur (beginners) en 11.00-12.00 uur (gevorderden). Uiteraard is het zo dat veiligheid voorop staat. Kinderen krijgen op een speelse manier technieken aangeleerd. Alle materialen zijn aanwezig (eventueel handschoenen en scheenbeschermers aan de balie te huur).

Je staat met leeftijdsgenootjes te trainen in een mooie ruimte! Kickboksen is stoer, leuk, afwisselend, goed voor lichaam en geest en maakt je sterk! Meer informatie

Lady kick

Deze kickboks les is een beginnersles die alleen toegankelijk is voor de dames.

Vind je de drempel te hoog om met de gemixte les mee te doen of wil je gewoon in een wat kleinere groep aan je techniek werken, dan is dit de juiste les voor jou!

In deze les wordt net zoals bij de beginnersles aan techniek, kracht en conditie gewerkt.

Download onze app en
start met trainen

Boek een dagpas

Bij Sportcentrum Balili vinden wij het belangrijk dat mensen hun doelen behalen en plezier hebben in het sporten.

Copyrights © Sportcentrum Balili 2023

Translate ยป