Kickboksen

Kickboksen op ieder niveau

Vechtsporten

Kickboksen bij Sportcentrum Balili

Ben je niet bang aangelegd, kun je tegen een stootje en kun je die ook uitdelen? Dan is kickboksen écht iets voor jou! Kickboksen is een zeer populaire sport in Nederland, waarbij in een gevecht tussen 2 mensen het gebruik van armen, benen en knieën is toegestaan. Er zijn regels aan verbonden, opdat een veilig en eerlijk gevecht altijd gegarandeerd is!

Waarom kickboksen bij Sportcentrum Balili?

Sportcentrum Balili heeft daarin een eigen stijl ontwikkeld, de Balili-stijl. Deze stijl kenmerkt zich in goed getrainde technieken, verantwoord sporten en een harde work-out! Sportcentrum Balili beschikt over een professionele ring en voldoende trainingsmogelijkheden om je skills optimaal te verbeteren. Bij de beginners trainingen draait het om het verbeteren van techniek, conditie en kracht. Zodra je niveau hoog genoeg is, word je uitgenodigd om mee te trainen met de gevorderden, waarbij sparren ook een onderdeel is van de trainingen. In overleg met de verschillende senseis is het mogelijk om wedstrijden te vechten voor Sportcentrum Balili.

Als u wel tegen een stootje kunt en er graag eentje uitdeelt, dan is kickboksen echt wat voor u. De sport is erg populair in Nederland en valt vaak meteen in goede aarde bij beginners. In een wedstrijd gebruiken twee mensen hun armen, benen en knieën om te vechten. Er zijn wel veel regels verbonden aan de sport zodat het veilig en eerlijk blijft. Kickboksen in Groningen is niet alleen een verantwoorde sport, maar ook een goede work out voor amateurs! Wanneer u net begint, focussen we vooral op uw kracht, conditie en techniek. Wanneer u verder gevorderd bent zullen we ook gaan sparren en na overleg met de senseis in Groningen kunt u zelfs uitkomen voor ons sportcentrum in officiële wedstrijden!

Download onze app en
start met trainen

Boek een dagpas

Bij Sportcentrum Balili vinden wij het belangrijk dat mensen hun doelen behalen en plezier hebben in het sporten.

Copyrights © Sportcentrum Balili 2023

Translate »