Fitness

Wanneer het jou uitkomt

Fitness

Fitnessen bij Sportcentrum Balili

Bij Sportcentrum Balili vinden wij het belangrijk dat mensen hun doelen behalen en plezier hebben in het sporten. Veiligheid staat daarbij voorop. Ben je nieuw lid? Vraag bij de balie voor een gratis intake. Dit betekent dat we gaan kijken naar je doelen, dat we je vetpercentage, gewicht en bloeddruk opmeten en dat we je wegwijs maken in de fitness. Bij Sportcentrum Balili krijg je een schema dat helemaal gericht is op jouw persoonlijke doelen. Één keer per acht weken gaan we kijken hoe je er voor staat en passen we het schema aan, zodat je steeds weer nieuwe doelen kan stellen en je vooruitgang blijft boeken.

Waarom Fitnessen bij Sportcentrum Balili?

Welk doel u ook heeft en welke workouts u ook gaat doen tijdens fitness, bij Sportcentrum Balili beschikken wij over de nieuwste en modernste apparatuur. Naast apparatuur zoals loopbanden, crosstrainers, roeitrainers en krachtapparatuur, bieden wij diverse losse attributen om mee te trainen, denk aan dumbells, kettlebells en barbells van lage tot zware gewichten. Begint u net met fitnessen? Dan raden wij wel aan om een 1 op 1 introductietraining aan te vragen voor uw eigen veiligheid. Zo weet u precies hoe u op een effectieve en veilige wijze met de apparatuur kunt trainen om blessures te voorkomen.

De redenen om met fitness te starten zijn voor iedereen anders. Ook kunt u uw training net zo zwaar maken als u zelf wilt. En vergeleken met professionele sporten en groepslessen, kunt u het op uw eigen tempo opbouwen. Het biedt dan ook vele voordelen. Welk doel u ook heeft, u zult het volgende bereiken:

  • Afvallen
  • Betere conditie
  • Fit blijven
  • Revalidatie en herstel van blessures
  • Krachttraining / Bodybuilding
  • Verbetering coördinatie en behendigheid
Download onze app en
start met trainen

Boek een dagpas

Bij Sportcentrum Balili vinden wij het belangrijk dat mensen hun doelen behalen en plezier hebben in het sporten.

Copyrights © Sportcentrum Balili 2023

Translate »