HIIT training

Houd uw lichaam in shape met HIIT training

HIIT training bij Sportcentrum Balili

HIIT training bij Sportcentrum Balili

Is binnen trainen niets voor u? Kies voor HIIT Training bij Sportcentrum Balili. Hierbij traint u onder begeleiding in de buitenlucht samen met andere sportievelingen. Heeft u als doel om fit, sterk en soepel te worden en blijven? Dan is een workout als deze ideaal voor u. De trainingen bestaan onder andere uit intervaltrainingen en diverse fitnessoefeningen met en zonder attributen. Onze professionele trainers geven u de juiste begeleiding en ondersteuning om u op elk niveau te kunnen helpen. De trainingen vinden altijd plaats in het park of bos. Wilt u ook in de buitenomgeving aan uw figuur werken? Dan is bootcamp echt iets voor u.

Waarom HIIT training bij Sportcentrum Balili?

Wilt u voor de afwisseling op een andere manier trainen? Dan is deze outdoortraining ideaal om op andere manier dan in de fitnesszaal te werken aan een strakker en fit lichaam. Deze manier van trainen biedt diverse voordelen zoals:

  • Samen met anderen sporten
  • Op een leuke en afwisselende manier trainen
  • Trainen in de buitenlucht
  • Conditie en spierkracht verbeteren
  • Trainen op uw eigen niveau
  • Trainen onder professionele begeleiding

HIIT Training is een intervaltraining van een uur, waarbij zowel aan conditie als aan kracht wordt gewerkt op heerlijke opzwepende muziek. In deze les wordt er gebruik gemaakt van je eigen lichaamsgewicht en wordt er gebruik gemaakt barbells met gewichten. Meestal wordt een les een aantal weken herhaald, zodat het lichaam zich kan aanpassen en je ook vooruitgang kunt zien.

HIIT Training is een uitdagende les, waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Iedereen werkt op zijn eigen niveau aan verbetering van conditie en kracht!

Download onze app en
start met trainen

Boek een dagpas

Bij Sportcentrum Balili vinden wij het belangrijk dat mensen hun doelen behalen en plezier hebben in het sporten.

Copyrights © Sportcentrum Balili 2023

Translate »