Pilates

Training voor lichaam en geest

Groepslessen

Pilates bij Sportcentrum Balili

Heeft u interesse in een groepsles pilates? Dan bent u bij Sportcentrum Balili aan het juiste adres. Deze groepsles is een zeer goede trainingsmethode voor lichaam en geest. De oefeningen zorgen voor een evenwichtige ontwikkeling van alle spiergroepen.

Waarom pilates bij Sportcentrum Balili?

Tijdens de les leert u uw balans te vinden tussen body en mind. Doordat alle oefeningen op een laag tempo worden uitgevoerd, is de les zowel voor beginners als gevorderden. Tijdens deze les traint u veel spiergroepen waardoor u uw stabiliteit, coördinatie en spierkracht op een leuke en actieve manier traint. Bij Sportcentrum Balili krijgt u altijd les van een ervaren en gecertificeerd instructeur. Wanneer komt u een keer mee doen met een groepsles Pilates?

Tijdens een groepsles pilates voert u op een mat verschillende oefeningen uit gericht op de buik-, rug-, dijbeen- en bilspieren. Naast fysieke inspanning komt u tegelijkertijd tot rust door de achtergrondmuziek. Tevens besteden we tijdens de oefeningen aandacht aan de ademhaling. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw lichaam ontspant, maar ook dat u geestelijk tot rust komt. U leert tijdens de les ook uw houding te verbeteren en uw core te versterken. Dit is ideaal voor als u lichamelijke klachten heeft door bijvoorbeeld een verkeerde houding.

Wilt u uw kracht, flexibiliteit en balans verbeteren? Dan biedt pilates een uitkomst voor u. Met diverse oefeningen versterkt u uw innerlijke core en ontwikkelt u lange en sterke spieren. Ook als u als doel heeft uw houding te verbeteren, zult u merken dat u na een paar groepslessen al bewuster bent van uw lichaam. Vooral als u last heeft van uw schouders, nek of rug. Fysiotherapeuten raden dan vaak ook een groepsles zoals deze aan om soepele en sterke spieren te ontwikkelen. Tevens kunt u met deze groepsles blessures helpen voorkomen. Dus als u nog een andere sport beoefent, is dit een zeer goede aanvulling. Om de beste resultaten te behalen, is het aan te raden om 2-3 keer per week de groepsles pilates te volgen.

Download onze app en
start met trainen

Boek een dagpas

Bij Sportcentrum Balili vinden wij het belangrijk dat mensen hun doelen behalen en plezier hebben in het sporten.

Copyrights © Sportcentrum Balili 2023

Translate »