Skip to content
Sportcentrum Balili

Wellness

Kom tot rust bij Balili

Fitness en Wellness

Wellness bij Sportcentrum Balili

Niet alleen is Sportcentrum Balili er om te sporten, ook voor je mentale ontspanning en lichamelijke ontspanning kun je bij ons terecht!

Ons sportcentrum beschikt over een eigen zonnebank, sauna en een stoombad! Voor leden is gebruik van sauna en stoombad gratis. Voor leden is de gebruik van zonnebank €4,- voor 20 minuten. Mocht je geen lid zijn en toch gebruik willen maken van onze sauna en stoombad, dan betaalt u hier €5,- per keer voor, voor de zonnebank is het €10,- euro.

Wellness

Waarom wellness bij Sportcentrum Balili?

Een bezoek aan de zonnebank om je vakantiekleur te behouden of om even lekker te ontspannen! Voor ieder huidtype is onze zonnebank geschikt.

Een gezellig sauna/stoombad bezoek na het sporten. Wie wil er niet zo ontspannen? Bij Sportcentrum Balili ben je aan het juiste adres. Onze droog sauna en stoombad zijn geschikt voor iedereen die wil ontvluchten aan alle stress of voor zij die willen bijkomen van zijn/haar training. Tevens is een saunabezoek geschikt voor vermindering van spier- en botklachten.

Uit hygiënisch oogpunt is het niet toegestaan bad-, zwemkleding of ondergoed te dragen! Het gebruik van een handdoek is verplicht in de droogsauna.

Na je bezoek aan de sauna kan je bijkomen in onze ligstoelen of aan de bar nog lekker een drankje nuttigen!