Fitness & Wellness

Trainen en relaxen

Fitness en Wellness

Fitness en Wellness

Naast het fitnessen bieden wij ook wellness aan zodat je tot rust kan komen na het sporten.

Fitness

Bij Sportcentrum Balili vinden wij het belangrijk dat mensen hun doelen behalen en plezier hebben in het sporten. Veiligheid staat daarbij voorop. Ben je nieuw lid? Vraag bij de balie voor een gratis intake. Dit betekent dat we gaan kijken naar je doelen, dat we je vetpercentage, gewicht en bloeddruk opmeten en dat we je wegwijs maken in de fitness. Bij Sportcentrum Balili krijg je een schema dat helemaal gericht is op jouw persoonlijke doelen. Één keer per acht weken gaan we kijken hoe je er voor staat en passen we het schema aan, zodat je steeds weer nieuwe doelen kan stellen en je vooruitgang blijft boeken.

Wellness

Niet alleen is Sportcentrum Balili er om te sporten, maar ook voor je mentale en lichamelijke ontspanning kun je bij ons terecht!

Ons sportcentrum beschikt over een eigen zonnebank, sauna en een stoombad! Voor leden is het gebruik van sauna en stoombad gratis. Mocht je geen lid zijn en toch gebruik willen maken van onze sauna en stoombad, dan betaalt u €5,- per keer.

Ricochet

Ricochet is een voor velen nog onbekende sport. Ricochet is een racketsport die is begonnen in Amerika, als antwoord op squash. Daarmee wordt ricochet ook vaak vergeleken en dat is deels terecht. De ruimte is op het eerste gezicht gelijk, maar wie verder kijkt ziet de verschillen:

De ruimte is niet alleen iets kleiner ook de rackets en balletjes zijn aangepast en daardoor is ricochet net even anders!

Download onze app en
start met trainen

Boek een dagpas

Bij Sportcentrum Balili vinden wij het belangrijk dat mensen hun doelen behalen en plezier hebben in het sporten.

Copyrights © Sportcentrum Balili 2023

Translate ยป