Spinning

conditie en uithoudingsvermogen opbouwen door te spinnen

Groepslessen

Spinning bij Sportcentrum Balili

Spinning is een intensieve workout waar je een goede conditie en uithoudingsvermogen mee opbouwt. Tijdens de les worden diverse technieken gehanteerd, denk hierbij aan klimmen, running, sprinten en jumps. De lessen worden verzorgd door ervaren instructeurs. Het voordeel van spinning is dat je snel progressie boekt en het gevoel hebt meer te kunnen geven. Zoek je grens op en daag jezelf uit tijdens één van onze spinninglessen!

Waarom Spinning bij Sportcentrum Balili?

Spinning is een uitdagende training die zich richt op hart en vaten. Een training is goed voor een sterk hart, het vergroten van je longinhoud een goede bloedsomloop en soepele spieren. Je kunt je tijdens een training enorm uitdagen door op de juiste manier om te gaan met de weerstandsknop. De training duurt één uur en elke instructeur verzorgd zijn/haar eigen lessen.

Wil je eens mee doen met één van onze lessen? Bekijk dan hier de lestijden. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent zodat de instructeur je uitleg kan geven en kan helpen met het instellen van de fiets.

Spinning is een groepsles waarbij u op krachtige en opzwepende muziek fietst. U zult de les altijd beginnen met het instellen van de fiets. Als u voor het eerst komt, zal de instructeur u helpen met de juiste instellingen.Het is belangrijk dat de fiets op de juiste manier wordt ingesteld, die past bij uw lichaamslengte. Vervolgens starten we de les met een warming-up.

Bij elk nummer past u tijdens de les uw weerstand op de fiets aan naar uw eigen tempo en niveau. De les is altijd gevarieerd doordat we afwisselen met zowel zittend als staand fietsen. Door de verschillende posities op de fiets en de variatie van de weerstand heeft u het gevoel dat u over het vlakke landschap en over bergen fietst. Het is daarom de ideale groepsles om het uiterste uit jezelf te halen.

Spinning is een uitdagende training die zich richt op hart en vaten. De training is goed voor een sterk hart, het vergroten van uw longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren. Tijdens een training kunt u uzelf enorm uitdagen door op de juiste manier om te gaan met de weerstandsknop. De training duurt één uur en elke instructeur verzorgt zijn/haar eigen lessen. Wilt u ook afvallen, conditie verbeteren en uw spieren versterken? Dan is deze groepsles ideaal voor u.

Download onze app en
start met trainen

Boek een dagpas

Bij Sportcentrum Balili vinden wij het belangrijk dat mensen hun doelen behalen en plezier hebben in het sporten.

Copyrights © Sportcentrum Balili 2023

Translate »