Bedrijfsfitness

Fitness voor bedrijven

Groepsaanbod

Bedrijfsfitness bij Sportcentrum Balili

Sportcentrum Balili werkt samen met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan van Bedrijfsfitness Nederland.

Voor bedrijven heeft Sportcentrum Balili de mogelijkheid tot bedrijfsfitness.

Waarom bedrijfsfitness bij Sportcentrum Balili?

Ook is het zo dat bedrijfsfitness financieel aantrekkelijk is voor uw bedrijf: de kosten zijn namelijk aftrekbaar voor de belasting! Voor personeel is bedrijfsfitness natuurlijk ook goed. U bent fysiek sterker en geestelijk beter uitgerust om uw werk te kunnen doen. U bent zelden meer ziek en mocht u moeten revalideren dan bent u ook bij ons in goede handen. Kunt u amper een trap op lopen, komt u niet vooruit bij tegenwind of heeft u last van die zware boodschappentas? Met bedrijfsfitness zijn uw problemen voorbij!

Ook kunt u in een andere omgeving met uw collega’s ontspannen of napraten! Neemt u voor mogelijkheden en speciale prijzen contact op met ons Sportcentrum!

Bedrijfsfitness is uitermate geschikt voor u als werkgever en/of voor uw personeel! Voor u als werkgever is bedrijfsfitness voor uw bedrijf uitermate geschikt om uw ziekteverzuim terug te dringen. Dit komt natuurlijk weer ten goede aan uw bedrijfsresultaat. Uw personeel is fysiek sterker en geestelijk beter uitgerust om aan het werk te gaan. Ook in sociale zin kan uw bedrijf er profijt van hebben, de onderlinge band tussen uw werknemers zal aanzienlijk verbeteren.

In geval van arbeidsongeschiktheid is Sportcentrum Balili er voor revalidatie. Ook heeft u door bedrijfsfitness eerder gemotiveerd en energiek personeel aan het werk! Tevens is dit een extra reclame-mogelijkheid om nieuw personeel aan te trekken.

Download onze app en
start met trainen

Boek een dagpas

Bij Sportcentrum Balili vinden wij het belangrijk dat mensen hun doelen behalen en plezier hebben in het sporten.

Copyrights © Sportcentrum Balili 2023

Translate »