skip to Main Content


Groepsles boksen bij sportcentrum Balili

Heeft u interesse in een groepsles boksen? Kom een keer meedoen bij Sportcentrum Balili. Deze eeuwenoude vechtsport is voor iedereen geschikt. De eerste tekenen van het bestaan van het boksen dateren van rond het jaar 3000 voor Christus. De bokssport gaat dus al een tijdje mee. Deze sport is een goede vechtsport en workout waarbij u goede technieken leert toe te passen. Ook inzicht, de coördinatie van voeten, ogen, handen en conditie zijn aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt. De trainer zorgt er voor dat iedereen mee kan doen, dus ook als u geen ervaring heeft, kunt u meedoen met boksen.

Dit leert u tijdens boksen

Tijdens boksen leert u de juiste technieken toe te passen. Het is een effectieve sport waarbij u verschillende spieren in uw lichaam versterkt. Zo zult u na een aantal keren merken dat uw spieren zich ontwikkelen. Spieren die u veel gebruikt tijdens de lessen zijn de abs, biceps, triceps en rug en schouders. Dus wilt u zowel uw spieren versterken als u conditie verbeteren? Dan is boksen zeker een geschikte groepsles voor u.

Bokssport is voor iedereen toegankelijk, voor jong en oud, man en vrouw en voor beginner of gevorderd. De les is daarnaast zeer gevarieerd, waarbij u diverse stoottechnieken leert op de bokszak, maar ook bokstechnieken die u oefent met een partner. De training bestaat onder andere uit touwtje springen, techniek, sparren en buikspieroefeningen. De opbouw van de lessen verschilt en sparren is altijd onder begeleiding.

De voordelen van boksen

Bij boksen wordt vaak gedacht een aan agressieve vechtsport en mannensport. Maar ook vrouwen doen tegenwoordig steeds vaker aan boksen. Het is dan ook meer dan het gevecht alleen. De voordelen van deze sport hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • U verbrandt veel calorieën
  • Het zorgt voor sterke spieren en een strak figuur
  • Het geeft u veel energie
  • Het verbetert uw uithoudingsvermogen
  • Het is goed voor uw zelfvertrouwen

Interesse? Meld u aan voor een proefles

Bent u al overtuigd en wilt u een keer komen boksen? Of wilt u meer weten over deze groepsles of andere groepsles? Bel voor meer informatie naar 050-3183964, stuur een mail naar info@sportcentrumbalili.nl of meld u direct aan voor een gratis proefles via de groene button op deze pagina. Verbeter uw conditie en versterk uw spieren. Kom uzelf fit boksen bij Sportcentrum Balili.

Gratis proefles

Kom bij ons langs voor gratis proefles!