skip to Main Content

Voor lichaam en geest

Heeft u interesse in een groepsles pilates? Dan bent u bij Sportcentrum Balili aan het juiste adres. Deze groepsles is een zeer goede trainingsmethode voor lichaam en geest. De oefeningen zorgen voor een evenwichtige ontwikkeling van alle spiergroepen. Tijdens de les leert u uw balans te vinden tussen body en mind. Doordat alle oefeningen op een laag tempo worden uitgevoerd, is de les zowel voor beginners als gevorderden. Tijdens deze les traint u veel spiergroepen waardoor u uw stabiliteit, coördinatie en spierkracht op een leuke en actieve manier traint. Bij Sportcentrum Balili krijgt u altijd les van een ervaren en gecertificeerd instructeur. Wanneer komt u een keer mee doen met een groepsles Pilates?

Pilates

Wat leert u tijdens een pilates les?

Tijdens een groepsles pilates voert u op een mat verschillende oefeningen uit gericht op de buik-, rug-, dijbeen- en bilspieren. Naast fysieke inspanning komt u tegelijkertijd tot rust door de achtergrondmuziek. Tevens besteden we tijdens de oefeningen aandacht aan de ademhaling. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw lichaam ontspant, maar ook dat u geestelijk tot rust komt. U leert tijdens de les ook uw houding te verbeteren en uw core te versterken. Dit is ideaal voor als u lichamelijke klachten heeft door bijvoorbeeld een verkeerde houding.

Dit kunt bereiken met Pilates

Wilt u uw kracht, flexibiliteit en balans verbeteren? Dan biedt pilates een uitkomst voor u. Met diverse oefeningen versterkt u uw innerlijke core en ontwikkelt u lange en sterke spieren. Ook als u als doel heeft uw houding te verbeteren, zult u merken dat u na een paar groepslessen al bewuster bent van uw lichaam. Vooral als u last heeft van uw schouders, nek of rug. Fysiotherapeuten raden dan vaak ook een groepsles zoals deze aan om soepele en sterke spieren te ontwikkelen. Tevens kunt u met deze groepsles blessures helpen voorkomen. Dus als u nog een andere sport beoefent, is dit een zeer goede aanvulling. Om de beste resultaten te behalen, is het aan te raden om 2-3 keer per week de groepsles pilates te volgen.

Pilates

Interesse in een gratis proefles? Meld u direct aan

Pilates is voor iedereen geschikt, van jong tot oud. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over deze groepsles of een van onze andere groepslessen? Bel gerust naar 050-3183964, stuur een mail naar info@sportcentrumbalili.nl of meld u aan voor een gratis groepsles door op de groene “Gratis Proefles” button te klikken. Wilt u uw houding verbeteren of zoekt een aanvulling op uw andere sport om uw spieren te versoepelen en te versterken? Welk doel u ook heeft, pilates is voor iedereen geschikt.

Gratis proefles

Kom bij ons langs voor een gratis proefles