skip to Main Content

NATIONAAL BEDRIJFSFITNESS PLAN

Sportcentrum Balili werkt samen met het NATIONAAL BEDRIJFSFITNESS PLAN van Bedrijfsfitness Nederland

Voor bedrijven heeft Sportcentrum Balili de mogelijkheid tot bedrijfsfitness.

Waarom bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness is uitermate geschikt voor u als werkgever en/of voor uw personeel! Voor u als werkgever is bedrijfsfitness voor uw bedrijf uitermate geschikt om uw ziekteverzuim terug te dringen.
Dit komt natuurlijk weer ten goede aan uw bedrijfsresultaat. Uw personeel is fysiek sterker en geestelijk beter uitgerust om aan het werk te gaan. Ook in sociale zin kan uw bedrijf er profijt van hebben, de onderlinge band tussen uw werknemers zal aanzienlijk verbeteren.

Bedrijfsfitness

In geval van arbeidsongeschiktheid is Sportcentrum Balili er voor revalidatie. Ook heeft u door bedrijfsfitness eerder gemotiveerd en energiek personeel aan het werk! Tevens is dit een extra reclame-mogelijkheid om nieuw personeel aan te trekken.

Ook is het zo dat bedrijfsfitness financieel aantrekkelijk is voor uw bedrijf: de kosten zijn namelijk aftrekbaar voor de belasting! Voor personeel is bedrijfsfitness natuurlijk ook goed. U bent fysiek sterker en geestelijk beter uitgerust om uw werk te kunnen doen. U bent zelden meer ziek en mocht u moeten revalideren dan bent u ook bij ons in goede handen. Kunt u amper een trap op lopen, komt u niet vooruit bij tegenwind of heeft u last van die zware boodschappentas? Met bedrijfsfitness zijn uw problemen voorbij!

Ook kunt u in een andere omgeving met uw collega’s ontspannen of napraten! Neemt u voor mogelijkheden en speciale prijzen contact op met ons Sportcentrum!

Wil je een keer mee doen met deze les? Bekijk hier de lestijden.

Houd uw medewerkers fit en gezond

Bedrijfsfitness bestaat al een lange tijd en wordt steeds populairder. Zeker door de Wet Terugdringing Ziekteverzuim bent u als bedrijf (mede)verantwoordelijk voor de gezondheid van uw werknemers. Veel beweging voorkomt ziekteverzuim en dus hoge kosten voor uw organisatie. Doordat fitness voor organisaties al langere tijd bestaat, is de kans groot dat u kunt rekenen op financiële steun van de overheid. Het is zelfs zo dat het kabinet fiscale vrijstelling voor bedrijfsfitness heeft ingezet om sport en beweging te stimuleren.

Aanmelden voor bedrijfsfitness? Neem contact met ons op

Heeft u interesse in bedrijfsfitness voor uw medewerkers? bij Sportcentrum Balili bieden wij u diverse mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een groepsprogramma op laten stellen of uw medewerkers zelfstandig laten trainen? Neem contact met ons op voor een gratis intake gesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 050-3183964 en via e-mail op info@sportcentrumbalili.nl. Zodra u en uw werknemers bij ons komen sporten, krijgt u een introductiebegeleiding. Ook is het mogelijk om voor ieder een persoonlijk sportschema op te laten stellen. Ga wekelijks aan de slag met bedrijfsfitness en draag bij aan de gezondheid van uw personeel.