Sportschool Groningen

Welkom bij Balili

dé sportschool in Groningen plek waar jouw fitnessavontuur begint!

Of je nu je conditie wilt verbeteren, sterker wilt worden of gewoon plezier wilt hebben, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Om je te helpen kennismaken met alles wat wij te bieden hebben, nodigen we je uit voor een gratis proefles!

FITNESS

Bij ons kun je rekenen op een moderne en goed uitgeruste fitnessruimte, voorzien van de nieuwste apparaten. Of je nu traint voor kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit of herstel, wij hebben de juiste apparatuur om jou te ondersteunen bij je doel.

Onze sportschool is minder druk dan veel andere sportscholen in de stad Groningen. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot de toestellen die je nodig hebt, zonder lange wachttijden. Je kunt je oefeningen in alle rust en met volledige focus uitvoeren.

Wij zorgen ervoor dat onze faciliteiten up-to-date blijven met doorlopende investeringen in nieuwe apparaten. Zo garanderen we dat je altijd kunt trainen met de beste en meest effectieve tools die beschikbaar zijn. Kom langs en ervaar zelf het verschil van trainen in een ontspannen en goed uitgeruste omgeving. Jouw gezondheid en fitness zijn onze prioriteit!

GROEPSLESSEN

Tijdens onze groepslessen word je persoonlijk begeleid door een van onze trainers. Je kunt mee doen op je eigen tempo, of je kiest er voor om jezelf tot het uiterste te pushen!

VECHTSPORT LESSEN

In onze sportschool kun je ook meedoen met een ruim scala aan vechtsporten, geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Onze dojo is uitgerust met een eigen ring, wat zorgt voor een authentieke en professionele trainingsomgeving. Of je nu een beginner bent of gevorderd, bij ons ben je aan het juiste adres!

WELLNESS

Na een zware training of een drukke werkdag is er niets beter dan heerlijk ontspannen in onze gemengde sauna en stoomcabine. In onze sauna kun je volledig tot rust komen, je spieren laten ontspannen en je geest kalmeren. De warmte helpt niet alleen om spierspanning te verminderen, maar bevordert ook de bloedsomloop en versnelt het herstel!

RICOCHET

Maak kennis met Ricochet, de dynamische en snelle racketsport die je niet mag missen! In onze sportschool hebben we twee professionele Ricochet-banen waar je deze spannende sport kunt beoefenen.

 

Ricochet combineert elementen van squash en racquetball, en biedt een intensieve workout die je reflexen, snelheid en uithoudingsvermogen op de proef stelt.

Boek een dagpas

Bij Sportcentrum Balili vinden wij het belangrijk dat mensen hun doelen behalen en plezier hebben in het sporten.

Copyrights © Sportcentrum Balili 2023

Translate ยป