Skip to content
Sportcentrum Balili

Voucher voor je contributie

Lieve Balilianen, 

Het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal. Ook voor de sportscholen komen er moeilijke tijden aan! Sportscholen zijn op zijn minst tot 6 april gesloten, dat betekent dat wij qua ondernemen helemaal niks kunnen en staan we met onze rug tegen de muur. Daarentegen gaan de vaste lasten wel gewoon door. Daarom is het contributiegeld van onze leden van groot belang om te blijven bestaan en de strijd tegen Corona-crisis te winnen!

Wij zullen de contributie op de ‘normale’ manier afschrijven. In ruil voor jullie steun willen wij jullie een aantal dingen aanbieden:

Voucher

Als tegemoetkoming willen wij jullie allemaal een voucher aanbieden voor onze sportschool.

Deze voucher is in te ruilen voor je contributie, personal training, aankopen uit de Balili-store of misschien voor een vriend(in) die wil komen sporten etc. 

De waarde van je voucher is het bedrag dat van je rekening wordt afgeschreven terwijl wij gesloten zijn. 

Wanneer we weer open mogen, verzoeken wij je om aan te geven bij de balie waarvoor je je voucher zou willen inwisselen. 

Live video’s via YouTube

Wij zullen uiteraard door blijven gaan met de live uitzendingen van verschillende lessen. Deze lessen zijn ook allemaal terug te vinden op ons YouTube-kanaal, Sportcentrum Balili.

FitSnacks.TV

FitSnacks.TV is een app waar je tips/ trucs en lessen kunt vinden. Hiervoor kun je je aanmelden bij ons en ontvang je een clubcode.

Uiteraard staan wij altijd open voor andere ideeën. Mocht je een goed/ leuk idee hebben laat het ons weten door te mailen naar info@sportcentrumbalili.nl

Houd vol lieve Balilianen, samen komen we wel deze moeilijke tijden wel doorheen! Nog even en we mogen weer knallen! 

Met gezonde en sportieve groet, Team Sportcentrum Balili