skip to Main Content

Diverse vechtsporten bij sportcentrum Balili

Wilt u starten met vechtsporten? Bij Sportcentrum Balili bent u aan het juiste adres voor Kickboksen, Lady kick, Jeugdkickboksen, Boksen, MMA en Bokszaktraining. Onze ruime dojo is volledig ingericht met een eigen boksring en voldoende trainingsfaciliteiten voor alle bovengenoemde sporten. Ook kunt u bij ons terecht voor materialen en producten, denk aan bokshandschoenen, bandages en andere producten voor verschillende vechtsporten.

Vechtsporten

Vechtsporten voor ieder niveau

De groepslessen vechtsporten zijn onderverdeeld in lichte tot zware trainingen. Ook is er specifiek voor jongeren jeugdkickboksen. Voor de vrouwen bieden wij Lady kick aan, een kickboksles voor beginners die alleen toegankelijk is voor de dames. Ideaal wanneer u de drempel te hoog vindt om met de gemixte les mee te doen of wanneer u liever traint in een wat kleinere groep. Ook in deze les werkt u aan techniek, kracht en conditie. Bent u al bekend met boksen? Dan kunt u ook kiezen voor de traditionele manier van boksen. Hierbij krijgt u meer ringinzicht, leert u de juiste coördinatie van voeten, ogen en handen en staat de conditie centraal. Bent u niet bang aangelegd en kunt u wel tegen een stootje? Dan is kickboksen iets voor u. Hierbij mogen zowel de handen als de benen gebruikt worden.

Verschillende vechtsporten in een les

Bent u een echte vechtsporter en al bekend met diverse sporten of bent u benieuwd naar een combinatie ervan? Dan is MMA (Mixed Martial Arts, Engels voor: gemengde gevechtskunsten) ideaal. Deze training is gericht op een combinatie van technieken uit verschillende vechtkunsten zoals, Braziliaanse Jiu Jitsu, boksen, thaiboksen, judo, karate, kungfu, kickboksen en worstelen. Het bijzondere aan MMA is dat zowel staand als op de grond gevochten mag worden. Bent u benieuwd naar deze vorm van vechtsporten? Kom dan eens kijken of doe een gratis proefles.

Gratis proefles

Kom bij ons langs voor een gratis proefles!