skip to Main Content

Houd uw lichaam in shape met HIIT Training

Is binnen trainen niets voor u? Kies voor HIIT Training bij Sportcentrum Balili. Hierbij traint u onder begeleiding in de buitenlucht samen met andere sportievelingen. Heeft u als doel om fit, sterk en soepel te worden en blijven? Dan is een workout als deze ideaal voor u. De trainingen bestaan onder andere uit intervaltrainingen en diverse fitnessoefeningen met en zonder attributen. Onze professionele trainers geven u de juiste begeleiding en ondersteuning om u op elk niveau te kunnen helpen. De trainingen vinden altijd plaats in het park of bos. Wilt u ook in de buitenomgeving aan uw figuur werken? Dan is bootcamp echt iets voor u.

De voordelen van een HIIT Training training

Wilt u voor de afwisseling op een andere manier trainen? Dan is deze outdoortraining ideaal om op andere manier dan in de fitnesszaal te werken aan een strakker en fit lichaam. Deze manier van trainen biedt diverse voordelen zoals:

  • Samen met anderen sporten
  • Op een leuke en afwisselende manier trainen
  • Trainen in de buitenlucht
  • Conditie en spierkracht verbeteren
  • Trainen op uw eigen niveau
  • Trainen onder professionele begeleiding

Bootcamp

HIIT Training is een intervaltraining van een uur, waarbij zowel aan conditie als aan kracht wordt gewerkt op heerlijke opzwepende muziek. In deze les wordt er gebruik gemaakt van je eigen lichaamsgewicht en wordt er gebruik gemaakt barbells met gewichten. Meestal wordt een les een aantal weken herhaald, zodat het lichaam zich kan aanpassen en je ook vooruitgang kunt zien.

HIIT Training is een uitdagende les, waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Iedereen werkt op zijn eigen niveau aan verbetering van conditie en kracht!

Wil je een keer mee doen met deze les? Bekijk hier de lestijden.

Hoe ziet een HIIT Training les eruit?

HIIT Training bij Sportcentrum Balili is een intensieve en gevarieerde workout in groepsverband. U bent altijd in de gezonde buitenlucht aan het sporten en werkt aan uw conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Vooraf beginnen wij altijd met een warming-up en sluiten we na de training af met een cooling down. Oefeningen die u kunt verwachten tijdens de training zijn lunges, squats, push-ups, jumping jacks en sit-ups afgewisseld hardlopen en sprinten. Of u nu een beginner of gevorderden bent, wij houden met iedereen rekening. De trainingen worden dan ook altijd op een veilige en verantwoorde manier gegeven door ervaren en professionele trainers.

Meld u aan voor een proefles HIIT Training

Lijkt HIIT Training u wel iets om af te wisselen? Of weet u nog niet zeker of dit wel een geschikte training voor u is? Meld u aan voor gratis proefles. Voor meer informatie en antwoorden op uw vragen zijn wij bereikbaar op 050-3183964 en per e-mail op info@sportcentrumbalili.nl. Bij Sportcentrum Balili vinden wij het belangrijk dat u sport op een manier die bij u past. Wilt u ook op een leuke manier fit en sterk worden en blijven? Kom wekelijks meedoen met bootcamp en/of een van onze andere groepslessen.

Gratis Proefles

Kom langs voor een gratis proefles