skip to Main Content

Diverse groepslessen voor jong en oud

Bij Sportcentrum Balili vindt u diverse groepslessen zoals spinning, jumping fitness, bootcamp, yoga, pilates en Zumba. Ook bieden wij diverse vechtsporten aan zoals boksen, kickboksen, MMA, jeugdkickboksen, bokszaktraining en lady kick. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor fitness, intervaltrainingen, personal training en wellness. Ervaring is niet nodig, iedereen kan deelnemen aan onze groepslessen. Zowel jong als oud zijn van harte welkom. Welk doel u ook heeft, of u nu wilt afvallen, uw conditie wilt verbeteren of sterker wilt worden, wij hebben voor ieder wat wils. Bent u benieuwd naar een van onze groepslessen? Kom gerust langs voor een gratis proefles.

groepslessen

Voordelen van groepslessen

Groepslessen worden steeds populairder. Sommige mensen doen dan ook niet anders. Anderen zijn liever bezig met hun eigen fitnessprogramma in de fitnesszaal. Toch bieden gezamenlijke lessen een aantal voordelen. De groepsdruk zorgt ervoor dat u gemotiveerd blijft doordat u niet wilt achterblijven ten opzichte van de rest. Ook een professionele instructeur helpt u te motiveren en het beste uit uzelf te halen. Tevens helpt een instructeur u te corrigeren door zoveel mogelijk aanwijzingen te geven. Na de les heeft u ook de mogelijkheid om nog vragen te stellen. Een ander groot voordeel is dat bepaalde oefeningen vaker herhaald worden dan wanneer u zelfstandig sport. U verbetert hiermee uw uithoudingsvermogen en tegelijkertijd kracht.

Groepslessen

Wilt u naast fitnessen deelnemen aan een van onze groepslessen? Bij Sportcentrum Balili heeft u keuze uit tal van lichte tot intensieve groepslessen. Ook met alleen groepslessen kunt u uw doelen realiseren. Wilt u bijvoorbeeld uw conditie verbeteren, afvallen of uw kracht verbeteren? Dan is jumping fitness (conditietraining met trampolines) wellicht iets voor u. Of intervaltrainingen (intensieve HIIT trainingen). Uw conditie verbeteren en een strakker lichaam krijgen is ook mogelijk met een van onze vechtsporten, zoals boksen. Dit is een zeer populaire groepsles die ook nog effectief is om stress te verhelpen. Met boksen kunt u tot wel 800 calorieën verbranden. Wilt u op een rustige manier werken aan uw doelen? Dan zijn lessen als yoga of pilates ideaal.

Wij geven de volgende groepslessen:

Groepslessen

Interesse? Neem contact op voor een gratis intake en proefles

Wilt u deelnemen aan een van onze groepslessen? En weet u nog niet welke les u het meeste aanspreekt? Meld u dan gerust aan voor een gratis proefles. Als u nog geen lid bent, kunt u zich ook aanmelden voor een gratis intakegesprek. Wij geven u dan gelijk een rondleiding in ons sportcentrum. Bel voor meer afspraken en meer informatie op 050-3183964 of stuur een e-mail naar: info@sportcentrumbalili.nl.