Skip to content
Sportcentrum Balili

Hulpje voor de home-workout, FITSNACKS.TV

Beste Balilianen,


Het Coronavirus heeft ons gedwongen onze club te sluiten. Om je toch ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze GRATIS service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.


Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden. 

Wil je gebruik maken van FITSNACKS.TV vul hieronder het formulier in en ontvang binnen 24 uur uitleg over het aanmaken van een account met jouw persoonlijke code.

Let op! De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze sportschool. Vul het formulier in met je eigen e-mailadres (dit moet het e-mailadres zijn waarmee je bij ons in de sportschool geregistreerd staat). 

Sportieve en gezonde groet,


Team Sportcentrum Balili

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]